Ansiktslyft

Ett naturligt ansiktslyft

Ett ansiktslyft hos oss handlar inte om att faktiskt “lyfta” ansiktet som vid konventionell ansiktskirurgi, där man mekaniskt drar i huden för att den ska bli stramare. Kirurgiska ansiktslyft ger väldigt ofta ett onaturligt utseende där man tydligt kan se att personen genomfört just ett ansiktslyft. Ultra V-metoden går istället ut på att stimulera huden inifrån och öka kollagenhalten, något som stramar upp huden “på plats” och samtidigt gör den mer elastisk. Ansiktsdragen blir mer definierade men sitter naturligt på plats utan att de känns “dragna”

Kirurgi är alltid förenat med risker

Att genomgå ett kirurgiskt ansiktslyft hos en plastikkirurg är alltid förenat med risker. Dels så måste du försättas i narkos, något som är påfrestande för kroppen och kan vara mycket riskfyllt. Att genomgå ett ingrepp under narkos för utseendets skull bör man tänka igenom både en och två gånger.

Ett traditionellt ansiktslyft har en relativt lång läketid och är, som alla operationer, förenat med infektionsrisk. Man bör även komma ihåg att resultatet inte består för evigt. Det är en stor investering som kan behöva genomgås igen efter några år för att resultatet ska bestå.

En skonsammare metod utan kniv

Med vår metod får du tillgång till ett ansiktslyft där du inte behöver oroa dig för riskerna som ett kirurgiskt ingrepp innebär. Metoden är smärtfri, riskfri och kan med fördel genomgås regelbundet när man känner att man vill få en uppfräschning. Här behöver du inte ta ledigt från arbetet för att läka utan kan fortsätta din dag som vanligt efter en behandling.

Att behandlingen är ickekirurgisk innebär dock inte att den utförs av någon som inte är medicinskt utbildad. Dr Poli som utför behandlingen är legitimerad läkare och specialist i allmänmedicin, utbildad vid Karolinska Institutet. Hon har dessutom utbildning i estetiska injektionsbehandlingar samt har genomgått Ultra V-certifierad utbildning vid Undén Medical Distribution.

Boka tid för en första behandling idag och upptäck själv vad ett ansiktslyft utan kniv kan göra för dig.

Ett skonsamt ansiktslyft som håller i längden