Ansiktslyft utan kniv

Kirurgifritt lyft med Stay Young-metoden

ANSIKTSLYFT

KIRURGI ELLER INTE

Huruvida ett ansiktslyft utan kniv passar för dig eller om du bör överväga ett kirurgiskt ingrepp är individuellt. Det går idag att uppnå mycket goda resultat med vår metod från Stay Young. Samtidigt måste man vara realistisk. Det går inte att förvänta sig att på kort tid lyfta stora mängder hängande hud. Stay Youngs elektrostimulerade metod kräver ett flertal behandlingar om du har mycket slapp hud. Vi skulle rekommendera att du provar på metoden innan du bestämmer dig för att genomgå ett kirurgiskt ingrepp. Ett flertal av våra patienter har blivit förvånade över de fantastiska resultat som de har fått utan att behöva lägga sig under kniven.

Kirurgi är alltid förenat med risker

Att genomgå ett kirurgiskt ansiktslyft hos en plastikkirurg är alltid förenat med risker. Dels så måste du försättas i narkos, något som är påfrestande för kroppen och kan vara mycket riskfyllt. Att genomgå ett ingrepp under narkos för utseendets skull bör man överlägga mycket noga.

Ett traditionellt ansiktslyft har en relativt lång läketid och är, som alla operationer, förenat med infektionsrisk. Man bör även komma ihåg att resultatet inte består för evigt. Det är en stor investering som kan behöva genomgås igen efter några år för att resultatet ska bestå.

En skonsammare metod utan kniv

Med vår metod får du tillgång till ett ansiktslyft där du inte behöver oroa dig för riskerna som ett kirurgiskt ingrepp innebär. Ju tidigare du genomför behandlingen, desto lättare är det att bibehålla ett gott resultat. Vävnaden “tränas” med hjälp av de elektriska impulser som skickas in i huden och den förslappas därför inte lika snabbt.

Metoden är smärtfri, riskfri och kan med fördel genomgås regelbundet när man känner att man vill få en uppfräschning. Här behöver du inte ta ledigt från arbetet för att läka utan kan fortsätta din dag som vanligt efter en behandling.

Boka tid för en första behandling idag och upptäck själv vad vårt ansiktslyft utan kniv kan göra för dig.

Ett skonsamt ansiktslyft som håller i längden!