Behandlingar

Våra övriga behandlingar

På vår klinik erbjuder vi förstklassiga hudvårdsbehandlingar med moderna metoder och högkvalitativa produkter. Utöver ansiktslyft utan kniv erbjuder vi bland annat även följande:

Muskelavslappnande behandling

Muskelavslappnande behandling fungerar utmärkt för att släta ut rynkor och minska ofrivilliga ryckningar i ansiktet. Metoden går ut på att injicera ett muskelavslappnande läkemedel, vanligen Botox, under huden. Botox blocker nervsignalerna på det aktuella stället, vilket får musklerna att slappna av. För exempelvis kråksparkar, argrynkan mellan ögonbrynen och i pannan fungerar denna metod utmärkt.

Fillers

Fillers är ett samlingsnamn för produkter som tillför fukt i huden i form av hyaluronsyra, ett ämne som finns naturligt i huden och ger volym och bibehåller hudens fuktnivåer. Fillers kan användas för att motverka förlust av volym i ansiktet på grund av ålder och även för att släta ut rynkor.

ansiktslyft utan kniv Stockholm

Profhilo

Vår hud förlorar sin smidighet med åren, något som gör att den blir både torrare och mindre fast. Profhilo är en anti-aging behandling för huden som baseras på det nya konceptet bioremodelling. Behandling sker med en speciellt utformad injektionsteknik som både minimerar smärta och dessutom gör att behandlingen går fortare. Efter behandlingen blir din hud fastare och mer elastisk.

Dermapen 4

Dermapen är en så kallad microneedlingpenna, och den första som är digital. Pennan har ett nålhuvud bestående av 16 mycket fina nålar, var och en med justerbart djup och hastighet. Behandling med Dermapen 4 går ut på att på att under kontrollerade former orsaka en skada i huden, varpå läkeprocessen utlöser en rad hudfrämjande processer, bland annat ökad kollagenhalt. Behandlingen används med fördel mot exempelvis ärr, acne och rosacea.

Välkommen att boka tid för behandling via kontaktformuläret.

Ett skonsamt ansiktslyft som håller i längden